Värilliset Piilolinssit

Värillisillä piilolinsseillä muutat helposti ulkonäköäsi ja toisaalta korjaat näköäsi. Värillisiä linssejä käytetään usein myös ilman vahvuuksia vain ulkonäön takia. Värilliset piilolinssit ovat saatavilla kertakäyttöisinä tai kuukausilinsseinä, joissa pätee samat totuudet kuin yleensäkin. Kuukausilinssejä käytät kaksi-neljä viikkoa, mutta kertakäyttölinssejä vain päivän kerrallaan.

Värillisiä piilareita on kolmen tyyppisiä. Huomaa, että värilliset piilolinssit ovat usein hieman kalliimpia kuin värittömät, mutta ne ovat erittäin hauska tapa muuttaa omaa ulkonäköä vaikka sitten joka viikko.

  • Crazy-linssit ovat hulluin vaihtoehto. Ne sisältävt jonkun hassun kuvion kuten kissansilmän tai vaikkapa pääkallon.
  • Läpikuultavat linssit vahvistavat oman silmän värisävyä. Ne ovat upea tapa vahvistaa omista sinisistä silmistä todella tumman siniset tai vihertävästä sinertäväksi, mutta ei tummaksi.
  • Opaque piilolinssit on värjätty hyvin peittävästi, eli niillä voidaan tehdä totaalinen silmän värin muutos. Nämä solveltuvat myös tummille silmille, eli voit vaihtaa ruskean vaikkapa siniseen. Lopputulos on useimmiten hyvin luonnollinen.